Zwemdiploma gehaald

Zaterdag 5 september hebben 11 kanjers hun zwemdiploma gehaald.

Deze keer zijn we uitgeweken naar het binnenbad de Brink in Zelhem, dit omdat de temperatuur van het water bij in de Dennen te koud was met 21,5°.

Nikki en Muna Lin hebben hun A diploma gehaald ,  Zain, Baraa, Anna, Benthe, Mees  en Amy-Lynn hun diploma B en tenslotte ook nog 3 C-diploma;s voor Matthias, Gijs en Elin

Allemaal van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie diploma

En Zwembad de Brink, hartelijke bedankt dat we bij jullie terecht konden.

Laatste week met aangepaste openingstijden

Aangepaste openingstijden in de laatste week van dit zwemseizoen.

Het zwemseizoen is bijna voorbij, wil je nog een keer (of vaker) komen zwemmen kijk dan in onderstaand schema naar de aangepaste openingstijden.

Kom vooral langs en geniet nog even!

dag datum van tot
maandag 31-aug 15:00 19:00
dinsdag 1-sep 07:00 11:00
woensdag 2-sep 07:00 11:00
donderdag 3-sep 07:00 11:00
vrijdag 4-sep 07:00 11:00
zaterdag 5-sep 10:00 14:00
zondag 6-sep 10:00 14:00

vrijdag 7 augustus swim till it’s dark

Aankondiging:  Na het grote succes van afgelopen week gaan we vrijdag 7 augustus in de herhaling.

We zijn open van 7:00 's ochtends tot 's avonds laat. De weersvoorspelling voor vrijdag is gunstig, het wordt zo'n 33 graden. Kom dus gezellig naar In de Dennen en geniet van de muziek, het eten en de fijne sfeer.

Reserveren is NIET nodig

Vrijdag 31 juli Swim till it’s dark

Vrijdag 31 juli was zwembad In de dennen dit seizoen voor het eerst open tot middernacht. Het was een prachtige, zonnige dag en de avond was met een temperatuur van zo'n 21 graden perfect om door te brengen op en rond het zwembad. Ongeveer 1.000 bezoekers hebben verwelkomd. De horeca heeft goede zaken gedaan met verkoop van ijs, patat en veel hamburgers, dat is heel fijn, want die omzet hebben we dit jaar extra nodig.

 

 

 

 

Activiteitenmiddag voor de jeugd op vrijdag 28 augustus

VORDEN - De Huttenbouwdagen 2020 zijn ook na de versoepelingen nog steeds niet mogelijk: bij de begeleiding van het hutten bouwen kan de 1,5 meter maatregel niet worden gegarandeerd. De organisatie heeft daarom, na overleg met de gemeente en zwembad In de Dennen, besloten een activiteitenmiddag te organiseren. Deze vindt plaats bij zwembad in de Dennen op vrijdag 28 augustus van 13.00 tot 16.00 uur.

Tijdens deze middag worden er leuke spelletjes georganiseerd in en om het zwembad. Tussendoor is er natuurlijk ook tijd om lekker te zwemmen. De organisatie zorgt voor drinken en een snack voor de kinderen. De Stichting Huttenbouwdagen Vorden doneert de opbrengsten van deze middag aan het zwembad.

Klik hier voor het hele artikel in de contact Noord

 

Zomerabonnement te koop bij zwembad In de Dennen

VORDEN - De verdere versoepeling van de coronaregels bood ook zwembad In de Dennen meer mogelijkheden. Het zwembad is inmiddels weer hele dagen open. En bezoekers hoeven ook niet meer te reserveren. Voor de echte liefhebbers heeft het zwembad nu ook zeer goedkope abonnementen in de aanbieding.

Het zwembad biedt de gebruikelijke abonnementsvormen met een hogere korting dan ooit aan. Je kunt dus voor een vast bedrag weer onbeperkt gebruik maken van het zwembad. Met de zomer en de schoolvakanties in aantocht, een uitkomst voor alle fervente zwemmers en zwemmertjes uit Vorden en omstreken.

Lees hier het hele artikel in de Contact Noord

Beachvolleybal-clinic DASH

VORDEN - De beachvolleyballers van TeamNL bezorgden de jeugd van DASH afgelopen woensdag een onvergetelijke avond met de TeamNL Beach Tour. De jeugdleden kregen niet alleen training van grote namen uit het Nederlandse beachvolleybal, maar speelden ook korte wedstrijdjes met en tegen de internationals. De jeugd van DASH deed hiermee volop inspiratie op voor een mooie toekomst in het zand.

lees hier het hele artikel in Contact Noord

Doe mee met de acties van de lokale supermarkten

Zowel de Albert Hein als de Coop in Vorden dragen ons zwembad een warmt hart toe. Beide hebben op dit moment een actie met als doel In de Dennen financieel te steunen. We zijn daar heel blij mee, want alle (financiële) hulp is van harte welkom

Een extraatje voor de club van Coop van der Voort
Met deze actie krijgen verenigingen en stichtingen een extra steuntje in de rug, Gedurende de actie ontvangt de klant bij iedere tien euro besteding bij Coop Vorden één sponsorzegel. Er gaan vijftien zegels op een spaarkaart. Voor elke volle spaarkaart doneert Coop Vorden één euro. In de winkel staan brievenbuskluisjes voor alle deelnemende verenigingen. Als klant bepaal je zelf welke vereniging of stichting je wilt steunen. Wij rekenen uiteraard op heel veel spaarkaarten in de brievenbus van In de Dennen!

 

Statiegeld actie bij Albert Hein Grotenhuys.
Ook dit jaar kan zwembad “In de Dennen” weer rekenen op de steun van Albert Heijn Grotenhuis in Vorden. Iedereen die zijn lege statiegeldflessen inlevert in de periode van 15 juni tot en met 31 juli kan het statiegeld doneren aan het zwembad. Juist in dit jaar komt dat goed van pas

Zwemvierdaagse

Zwemvierdaagse van maandag 29 juni t/m vrijdag 3 juli

Ook dit jaar is het weer mogelijk om mee te doen met de zwem-4daagse. Voor de 46e keer organiseert in de Dennen deze week. We sluiten de week feestelijk af met de medaille-uitreiking op vrijdag 3 juli. Doe mee, goed voor jezelf en voor het zwembad. We maken er een gezellige week van!

Inschrijven zwem-4daagse

 • Er zijn twee doelgroepen: jeugd (met een diploma) tot/met 18 jaar en volwassenen vanaf 19 jaar
 • Je kunt je inschrijven via één van bovenstaande knoppen voor een tijdsblok
 • De tijdsblokken zijn:
  • 17:30 - 18:30 volwassenen (maximaal 36)
  • 19:00 - 19:45 jeugd tot 19 jaar (maximaal 50)
  • 19:45 - 20:30 jeugd tot 19 jaar (maximaal 50)
  • 21:00 - 22:00 volwassenen (maximaal 36)
 • Een kaartje om 5x baantjes te zwemmen kost € 8,- (4x zwemmen is voldoende, maar je mag 5x)
 • Kinderen t/m 12 jaar zwemmen 10 baantjes en vanaf 13 jaar zwem je 20 banen per dag
 • Neem je bevestiging mee (geprint of op mobiel), je ontvangt van ons een deelnemerskaartje
 • Neem het deelnemerskaartje iedere dag mee om af te laten tekenen door de banentellers.

Corona-regels

 • Houdt 1,5 meter afstand (geldt voor volwassenen)
 • Trek je zwemkleding thuis alvast aan
 • Er kan gebruik gemaakt worden kleedhokjes, douches en toilet

 Terraskaart

 • (Groot)ouders kunnen een terraskaartje kopen van €3,- als zij hun kinderen begeleiden.
 • (Groot)ouders mogen niet gelijktijdig het water in als de kinderen t/m 18 jaar
 • Koop je een terraskaart tijdens de zwem-4daagse dan krijg je een gratis kop koffie of thee

 Basisrooster

 • In de ochtenduren geldt het zogenaamde basisrooster voor banenzwemmers, daarvoor kun  je net als anders een kaartje voor €3,- reserveren via de website.
 • Of we ’s middags open zijn voor recreatieve zwemmers beslissen we op een later moment, dit is mede  afhankelijk van de weersvooruitzichten.

 

X