Zwemvierdaagse

Zwemvierdaagse van maandag 29 juni t/m vrijdag 3 juli

Ook dit jaar is het weer mogelijk om mee te doen met de zwem-4daagse. Voor de 46e keer organiseert in de Dennen deze week. We sluiten de week feestelijk af met de medaille-uitreiking op vrijdag 3 juli. Doe mee, goed voor jezelf en voor het zwembad. We maken er een gezellige week van!

Inschrijven zwem-4daagse

 • Er zijn twee doelgroepen: jeugd (met een diploma) tot/met 18 jaar en volwassenen vanaf 19 jaar
 • Je kunt je inschrijven via één van bovenstaande knoppen voor een tijdsblok
 • De tijdsblokken zijn:
  • 17:30 - 18:30 volwassenen (maximaal 36)
  • 19:00 - 19:45 jeugd tot 19 jaar (maximaal 50)
  • 19:45 - 20:30 jeugd tot 19 jaar (maximaal 50)
  • 21:00 - 22:00 volwassenen (maximaal 36)
 • Een kaartje om 5x baantjes te zwemmen kost € 8,- (4x zwemmen is voldoende, maar je mag 5x)
 • Kinderen t/m 12 jaar zwemmen 10 baantjes en vanaf 13 jaar zwem je 20 banen per dag
 • Neem je bevestiging mee (geprint of op mobiel), je ontvangt van ons een deelnemerskaartje
 • Neem het deelnemerskaartje iedere dag mee om af te laten tekenen door de banentellers.

Corona-regels

 • Houdt 1,5 meter afstand (geldt voor volwassenen)
 • Trek je zwemkleding thuis alvast aan
 • Er kan gebruik gemaakt worden kleedhokjes, douches en toilet

 Terraskaart

 • (Groot)ouders kunnen een terraskaartje kopen van €3,- als zij hun kinderen begeleiden.
 • (Groot)ouders mogen niet gelijktijdig het water in als de kinderen t/m 18 jaar
 • Koop je een terraskaart tijdens de zwem-4daagse dan krijg je een gratis kop koffie of thee

 Basisrooster

 • In de ochtenduren geldt het zogenaamde basisrooster voor banenzwemmers, daarvoor kun  je net als anders een kaartje voor €3,- reserveren via de website.
 • Of we ’s middags open zijn voor recreatieve zwemmers beslissen we op een later moment, dit is mede  afhankelijk van de weersvooruitzichten.

 

We starten met diploma zwemmen

ZWEMLES A/B/C
Met ingang van maandag 15 Juni willen we starten met zwemlessen voor A, B en C. De zwemlessen zijn iedere maandag -en donderdagmiddag.
Bij voldoende opgave starten we met een eerste groep vanaf 15:30 uur
De lessen duren 30 minuten.
Voor wie:
Als je nog geen A heb, maar je beheerst de schoolslag en de rugslag al behoorlijk, meld je dan aan voor diploma A.
Heb je diplma A, dan is B en C een mooi vervolg bij zwembad In de Dennen. In een korte tijd is het mogelijk om zowel je B als je C diploma te behalen.
Kosten:
€ 125,-  voor 2 lessen per week gedurende het resterende zwemseizoen
dit is exclusief diplomakosten á € 20,-
Aanmelden zwemles:
Meld je aan of wil je meer weten, stuur dan een mail naar zwemles@zwembad-indedennen.nl
Let op: dit jaar starten we geen watergewenningsgroep, dit omdat de zwemonderwijzer zich dient te houden aan de 1,5 meter afstand.

Verruiming RIVM-maatregelen

Vanaf 1 juni zijn de RIVM-maatregelen verruimd. Dit biedt ons de mogelijkheid om kinderen en jongeren t/m 18 jaar toegang te geven tot de recreatie-uren. Daarnaast starten we met de verkoop van zogenaamde terraskaarten. De Horeca is geopend voor koffie, thee, ijsjes en snoep.

Doelgroepen

We zijn gebonden aan allerlei maatregelen en belemmeringen en dat maakt het extra ingewikkeld. Vanaf 1 juni werken we met drie doelgroepen die kaartjes kunnen kopen. Alle kaartjes kosten €3,00.

Doelgroep 1 =  Banenzwemmers: Dit zijn de zwemmers vanaf 13  jaar, zij mogen uitsluitend baantjes zwemmen. Er kunnen maximaal 36 zwemmers tegelijk naar binnen. Voor deze zwemmers reserveren we tijdsblokken van 60 minuten (1 uur).

Doelgroep 2 = Recreatieve zwemmers: Dit zijn kinderen/jongeren in de leeftijd van 5 tot en met 18 jaar die in het bezit zijn van een zwemdiploma. Zij mogen in blokken van 120 minuten (2 uur) zwemmen en spelen in het diepe en het ondiepe bad. Deze kinderen mogen ook gebruik maken van de speelweide. Er zijn maximaal 150 kinderen tegelijk "binnen de poort". Dit aantal maakt toezicht door de toezichthouders goed mogelijk.

Doelgroep 3 = (Groot)Ouders: Dit zijn volwassenen die meekomen met jonge kinderen (vanaf 5 jaar mét een diploma). Ouders mogen alleen op de stoelen op het terras plaatsnemen en (helaas nog) niet het water in. Er zijn maximaal 30 terraskaarten te koop op dezelfde bloktijden als de recreatieve zwemmers.

Houdt rekening met het beperkte aantal terraskaarten, als je samen met je kind(eren) wilt komen koop dan eerst een terraskaartje voor jezelf en vervolgens een kaartje voor je kind(eren). Je moet dan 2x betalen, het is namelijk niet mogelijk om voor verschillende doelgroepen tegelijk kaartjes af te rekenen.

BELANGRIJK: Kinderen die nog geen diploma hebben en bandjes dragen zijn helaas niet welkom op het zwembadterrein, dit omdat ouders niet mee het water in mogen

Vanaf 1 juni zijn jongere kinderen en ouders ook welkom

Uitbreiden doelgroepen

Zwembad “In de Dennen” wil in juni ook open voor jongere kinderen en ouders

Afgelopen woensdag was het zover. Zwembad “In de Dennen” ging eindelijk open voor haar bezoekers. De eerste dagen bleven rustig maar het zwembad hoopt op meer bezoekers de komende tijd. Het bestuur wil per 1 juni ook graag ouders toelaten tijdens het speeluur voor kinderen.

Terwijl aan de stranden de drukte toenam, bleef het in het zwembad in Vorden opmerkelijk rustig. Ideaal voor de medewerkers om te ervaren hoe de kaartverkoop online zou verlopen en om te zien of de aangepaste regels goed opgevolgd werden. De bijna 20 baantjeszwemmers genoten van de rust en de ruimte in het water. De speeluren voor de kinderen werden matig bezocht. Gelukkig vermaakten de kinderen zich prima bij het lekkere weer.

Voor de nabije toekomst is de verwachting én hoop dat bezoekers het zwembad weer vaker weten te vinden. In de Dennen heeft de omzet namelijk hard nodig om dit seizoen te kunnen overleven. Het bestuur kijkt dan ook uit naar de versoepeling van de Corona -maatregelen die per 1 juni in werking treden voor Horeca. Het wordt dan weer mogelijk om koffie, thee, frisdrank, snoep en ijs te kopen op het zwembad. Bovendien gaat het zwembad proefdraaien met het toelaten van ouder(s) tijdens het speeluur voor kinderen. Dat houdt dan in dat vanaf 1 juni ook kinderen jonger dan 8 jaar, zonder diploma welkom zijn, onder toezicht van een of meer ouders. Ouders mogen dan niet zwemmen, maar kunnen natuurlijk wel genieten van het prachtige terras aan de rand van het zwembad. Het is op dit moment nog niet duidelijk hoeveel jongere kinderen met hun ouder(s) worden toegelaten.

Slaagt de proef en lukt het om de anderhalve meter afstand op het terras te bewaren, dan zal het speeluur voortaan ook voor ouders toegankelijk zijn. Hou daarom de berichtgeving via de website van In de Dennen, de facebookpagina weer goed in de gaten!

Zwembad In de Dennen is vanaf 20 mei geopend

Zwembad in de Dennen is open

VORDEN – Ondanks de RIVM-maatregelen die opgelegd worden vanwege de coronacrisis lukte het zwembad In de Dennen om het zwembad op korte termijn te openen. Men houdt uiteraard rekening met de verschillende maatregelen die in het protocol voor de zwembadbranche staan beschreven. “Al met al is het een hele uitdaging om de opening voor elkaar te krijgen. We doen er alles aan om te zorgen dat onze trouwe bezoekers ook dit jaar – veilig - gebruik kunnen maken van ons mooie zwembad”, aldus voorzitter Marion van Beelen van Stichting Zwembad In de Dennen.

Woensdag 20 mei werd er tussen 7.00 en 8.00 en 8.30 en 9.30 uur proef gedraaid met ‘baantjes’ zwemmen en vanaf donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag) kon men gebruik maken van het zwembad door vanaf dinsdag een reservering te plaatsen via de website www.zwembad-indedennen.nl
lees hier het hele persbericht

Opening zwembad in de dennen onzeker

Voorverkoop abonnementen gaat wel door

Terwijl de voorbereidingen voor het zwemseizoen doorgaan, is de opening van zwembad In de Dennen 26 april vanwege het coronavirus uiterst onzeker. De stichting volgt alle berichtgeving van het RIVM op de voet en houdt zich aan alle maatregelen en adviezen van het RIVM. Dit betekent dat de voorverkoop van de abonnementen online gewoon doorgaat. “Tijdens de voorverkoopdagen 1, 2 en 3 april bij het zwembad respecteren we de huidige maatregel met betrekking tot het bewaren van 1,5 meter afstand én is contant betalen niet mogelijk.”, zo laat het bestuur weten.

lees hier het hele artikel

https://www.contactnoord.nl/nieuws/algemeen/307330/opening-zwembad-in-de-dennen-onzeker-

 

Voorbereidingen opening Zwembad gaan door

Voorbereidingen voor de opening Zwembad “In de Dennen” gaan door ondanks Covid-19.

Ondanks het coronavirus wordt op het zwembad hard gewerkt. De voorbereidingen voor het aankomende seizoen gaan namelijk gewoon door. De Stichting hoopt dat het zwembad eind april toch haar deuren kan openen voor alle bezoekers. Als dat niet lukt, dan is het zwembad in ieder geval klaar voor het moment dat het badseizoen alsnog kan beginnen. Voor het seizoen is het zwembad overigens ook nog op zoek naar vrijwilligers of medewerkers.

Lees meer

X