Hey hallo,

de meeste mensen uit Vorden kennen mij denk ik wel, Miriam Jansen. Ik ben een echte Vordense, hier opgegroeid en getrouwd.  We hebben drie kinderen waarvan er twee uitwonend zijn. Mijn hobby’s zijn voornamelijk reizen, wandelen, fietsen, fitness, lezen.

Voorheen heb ik in de ouderraad van basisschool de Vordering gezeten, eerst als secretaris, later als voorzitter. De laatste jaren was ik secretaris bij volleybalvereniging Dash. Ik heb nu de functie van algemeen bestuurslid en dat bevalt mij prima.

Mijn taken zijn vooral het ondersteunen van Frank (de bedrijfsleider) met de horeca, personeelsplanning, communicatie, pr, horeca, feesten en partijen.

Mensen die mij kennen zien mij als een duizendpoot, iemand die nooit stil zit en altijd nieuwe ideeën heeft.  Tot nu toe ben ik druk geweest met de crowdfunding voor de tweede glijbaan, deze is intussen klaar. Ik heb ook veel andere ideeën voor het zwembad. Wist je namelijk dat wij het groepskamperen weer hebben opgepakt? Wist je bijvoorbeeld ook dat wij een prachtig paviljoen hebben waar je een geweldig feestje kunt organiseren? Hoe gaaf is het als je ook in de winterperiode bijvoorbeeld terecht kunt in het paviljoen?  Allemaal leuke ideeën die we al opgepakt hebben of nog gaan oppakken.

De horeca is wel een belangrijk punt, wij moeten het echt van de omzet in de maanden mei tot en met augustus hebben.  Vóórdat ik in het bestuur kwam leek het vrij simpel om de openingstijden breder op te zetten, maar zo eenvoudig gaat dat niet.

Zoals jullie wellicht weten draait in de Dennen geheel zelfstandig zonder gemeentelijke subsidie, dussss moeten we hiervoor zelf aan de bak. Wij hebben een aantal flexwerkers in dienst die elke maand netjes uitbetaald worden, daarnaast werken er ontzettend veel vrijwilligers. Maar als je niet voldoende toezichthouders hebt kun je ook niet eerder of langer open, dan moet je het doen met de mensen die je hebt. Hoe meer geld er dus verdiend wordt, des te meer geld wij kunnen uitgeven aan medewerkers en hoe meer het zwembad open kan.

Gelukkig hebben wij een aantal sponsoren, daar kunnen er echt nog veel meer bij! Kijk eens op de website; we hebben veel leuke sponsorpakketten voor lokale ondernemers. Tevens hebben wij ook een aantal vaste donateurs, ‘vrienden van In de Dennen’. Hier zijn wij ontzettend blij mee.

Het zwembad in de Dennen is dus een echt bedrijf dat gerund wordt door een beperkt aantal medewerkers en veel vrijwilligers waaronder het bestuur. We kunnen altijd handjes gebruiken!

Share This