Zwemlessen

Hieronder vindt u informatie over de verschillende zwemlessen. We leggen u uit wat de inhoud van de lessen is, de manier van lesgeven en de duur.
Bij de lessen buiten duren de lessen bij mooi weer iets langer, bij minder goed weer iets korter. Mocht uw kind halverwege het seizoen een A of B diploma halen, gaan we verder voor het B of C diploma op dezelfde kaart.

Voor zwemlessen moet (naast een zwemabonnement) per kind een les kaart gekocht worden voor het hele seizoen. Inbegrepen zijn hierin inschrijfgeld, alle lessen, proefzwemmen, diplomazwemmen, de diploma’s etc.
(Voor de winterlessen en babypeuterzwemmen zijn geen abonnementen nodig en werkt ook de betaling iets anders, zie hieronder)

 

De leskaarten kan u online aan te schaffen. Heel gemakkelijk via onze webshop! Op die manier hebben wij alle benodigde gegevens en heeft u uw kind meteen opgegeven. Mocht uw kind uiteindelijk toch niet de lessen bij ons gaan volgen wordt het betaalde bedrag natuurlijk terug gestort! Uiteraard is het nog steeds mogelijk om uw kind op te geven via het inschrijfformulier. U moet dan alsnog een abonnement aanvragen maar het lesgeld wordt dan aan de kassa betaald!
X