Privacybeleid

Privacy- en Cookieverklaring

Stichting Zwem- en recreatiebad In de Dennen

Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd: 05-09-2018

 

Algemeen

Wij hechten veel waarde aan een correcte omgang met persoonsgegevens. Wij zullen deze dan ook zorgvuldig verwerken en beveiligen. Bij de verwerking houden we ons aan de eisen die de Autoriteit Persoonsgegevens in de Algemene Verordening Gegevensbescherming stelt. In deze privacyverklaring vertellen wij welke persoonsgegevens wij van u verzamelen en gebruiken en met welk doel we dat doen. Wij adviseren u deze verklaring zorgvuldig door te nemen.

Persoonsgegevens

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om gegevens te verstrekken. Dit kunnen persoonsgegevens zijn die direct of indirect naar u te herleiden zijn, te denken valt aan een naam, telefoonnummer en/of e-mailadres. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van zwembad In de Dennen of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken en bewaren de gegevens niet langer dan nodig is voor de uitvoering van onze taken. De gegevens worden niet ter beschikking gesteld aan derden die deze gegevens voor eigen doeleinden zouden kunnen gebruiken.

U kunt uw toestemming voor uw gegevensgebruik te allen tijde intrekken.

Het verzoek om uw gegevens in te zien kan alleen schriftelijk gedaan worden via privacy@zwembad-indedennen.nl en zal door ons binnen vier weken worden verwerkt. Om misbruik te voorkomen kunnen we u daarbij vragen om u te identificeren.

Als de gegevens die wij van u in ons systeem hebben niet kloppen, kunt u ons verzoeken deze te wijzigen of te verwijderen.

Nieuwsbrief

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van wat zwembad In de Dennen te bieden heeft, dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. De gegevens die u achterlaat worden alleen gebruikt voor het versturen van deze nieuwsbrief en zullen niet aan derden worden overhandigd.

Afmelden van de nieuwsbrief is op elk moment mogelijk.

Contactformulier

Als u contact met ons opneemt via het contactformulier, worden de daar achterlaten gegevens puur en alleen gebruikt om antwoord te kunnen geven op uw vraag of opmerking. Na beantwoording worden deze gegevens verwijderd.

Cookies

Op onze website worden cookies gebruikt, deze zijn er om het surfgedrag van de gebruiker bij te houden. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen of data voor advertenties gebruikt.

 

Cookie Doel cookie Privacy statement link
Google Analytics

 

Informatie over surfgedrag verzamelen en analyseren.

 

https://policies.google.com/privacy?hl=en

 

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Wijzigingen in deze Privacy- en Cookieverklaring

Stichting Zwem- en recreatiebad In de Dennen houdt zich het recht voor de Privacy- en Cookieverklaring daar waar nodig aan te passen. Doen zich aanpassingen voor, dan zullen wij deze op onze website publiceren. Reden waarom wij u aanraden regelmatig onze Privacy- en Cookieverklaring te raadplegen.

Hoe kan u contact opnemen met ons voor het inzien, wijzigen, overdragen of verwijderen van uw persoonsgegevens?

U heeft recht op inzage, wijzigen, overdragen of het laten verwijderen van uw persoonsgegevens, hiervoor kan u mailen naar privacy@zwembad-indedennen.nl

 

 

 

X