Accommodatie

De baden

Het zwembad bestaat uit drie baden. Het diepe bad, met een diepte van 1.40 tot 2.10 meter heeft een duikplank.

Het ondiepe bad loopt van 0.20 tot 1.40 meter. Kinderen zonder diploma mogen (met bandjes om) tot de (eerste) lijn met de figuurtjes.

Voor de kleine zwemmertjes hebben we een mooi peuterbad met leuke kleurtjes en veel spuitende beesten.

Glijbaan

De 50 meter lange rode glijbaan is niet te missen als je het zwembad binnenkomt. Deze komt uit in het ondiepe bad.

En wat zijn we trots: vanaf dit zwemseizoen kunnen jullie ook gebruik maken van onze tweede glijbaan! Deze 47.5 meter glijbaan komt uit in een uitglijbaan.
Beide glijbanen hebben een aparte trap, waardoor je niet op elkaar hoeft te wachten om te glijden.
Voor iedereen met een zwemdiploma zijn deze glijbanen vrij toegankelijk. Heb je nog geen diploma? Dan mag je er af onder begeleiding van een volwassene met een zwemdiploma. Uiteraard draag je ook dan de zwembandjes.

Toegankelijkheid

De baden zijn allemaal goed toegankelijk voor minder valide mensen. Alles is bereikbaar zonder drempels, er zijn invalidetoiletten en indien nodig, zijn wij natuurlijk bereid je te helpen.

Genieten in en om het zwembad

Zonneweide

Rondom het zwembad ligt een grote zonneweide waar het heerlijk vertoeven is! Zowel voor de zonaanbidder als voor de bezoeker die liever in de schaduw ligt is er voldoende plek. Er zijn speeltoestellen voor zowel de hele jonge kinderen als voor de wat oudere jeugd te vinden. Over het hele terrein zijn bankjes en picknicktafels te vinden. Wil je echt van de zon genieten dan kun je bij de kassa een ligbed huren.

Beachvolleybalveld

Achter het diepe bad ligt sinds het zwemseizoen van 2019 een mooi nieuw beachvolleybalveld! Dit prachtige zandspeelveld biedt de kans voor een mooi wedstrijdje volleybal met vrienden en/of familie.

Jeu de Boules

Weer helemaal trendy: een leuk, ontspannen potje jeu de boules. Ballen kun je gratis lenen bij de kassa.

Midgetgolf

Er ligt een schitterende 18 holes midgetgolfbaan waar iedereen tegen een kleine vergoeding zijn golfvaardigheden kan testen. Je betaalt per volwassene € 6,35 en van 3 tot en met 17 jaar € 4,45, daarvoor krijg je een lijst waarop je de punten bij kunt houden en de golfstick en golfbal te leen.

 

Share This