Webshop

In onze webshop kun je zwemabonnementen en leskaarten kopen voor zwemles of zwemsporten.

Medio maart 2020 wordt de webshop geactiveerd voor het aankopen van abonnementen.

  • Heb je nog geen account bij ons, klik dan op de knop "Webshop Registreren" (kies als gebruikersnaam je e-mailadres).  Wanneer je klaar bent met het aanmaken van het account dan krijg je een email toegestuurd (controleer ook je spambox) met daarin een activatielink. Klik hierop om je account te activeren en in te kunnen loggen. In de webshop kun je bij "profiel" de gezinsleden toevoegen, zijn deze er niet dan kun je direct naar "abonnementen en tickets" om een zwemabonnement, zwemsport of leskaart te kopen. Bij alle aankopen krijg je een email met een factuur en een  ticket.
  • Heb je in voorgaande jaren al een account aangemaakt. klik dan op de knop "Webshop Inloggen". 
  • Gebruikersnaam van je account vergeten? Registreer dan niet opnieuw maar stuur een email naar info@zwembad-indedennen.nl. Je zwempas is namelijk gekoppeld aan het bestaande account en kan niet aan een tweede account gekoppeld worden. Wij zullen je dan zo snel mogelijk je gebruikersnaam mailen.
  • Wachtwoord vergeten? Klik dan op Webshop inloggen. Daarna op inloggen en wachtwoord vergeten. Je krijgt dan een email met activatielink toegestuurd wanneer je gebruiksnaam gelijk is aan je email adres (controleeer ook je spambox). Is je gebruikersnaam niet gelijk aan je email adres, stuur dan een email naar info@zwembad-indendennen.nl

Ten behoeve van de toegangscontrole hebben wij van iedere pashouder een digitale foto nodig. Als deze niet aanwezig is in ons systeem dan zal een van onze medewerkers een digitale foto maken bij de kassa.

 

Nog geen account? Registreer je dan hier.
Heb je al een webshop account? Log dan hier in.
X