Webshop

In onze webshop kunt u zwemabonnementen en leskaarten kopen voor zwemles of zwemsporten.

Heeft u nog geen account bij ons klik dan op de knop "Webshop Registreren" (Advies: Kies als gebruikersnaam uw e-mailadres).  Wanneer u klaar bent met het aanmaken van het account dan krijgt u een email toegestuurd (controleer ook uw spambox) met daarin een activatielink. Klik hierop om uw account te activeren en in te kunnen loggen. In de webshop kunt u eerst bij "profiel" de gezinsleden toevoegen, zijn deze er niet dan kunt u direct naar "abonnementen en tickets" om een zwemabonnement, zwemsport of leskaart te kopen. Bij alle aankopen krijgt u een email met een factuur en een  ticket.

Heeft u in voorgaande jaren al een account aangemaakt klik dan op de knop "Webshop Inloggen".

Gebruikersnaam van uw account vergeten? Registreer dan niet opnieuw maar stuur een email naar info@zwembad-indedennen.nl. Uw zwempas is namelijk gekoppeld aan het bestaande account en kan niet aan een tweede account gekoppeld worden. Wij zullen u dan zo snel mogelijk uw gebruikersnaam mailen.

Ten behoeve van de toegangscontrole hebben wij van iedere pashouder een digitale foto nodig. Als deze niet aanwezig is in ons systeem dan zal een van onze medewerkers een digitale foto maken bij de kassa.

 

Heeft u al een webshop account? Log dan hier in. Nog geen account? Registreer u hier.
X