Groepskamperen

Groepskamperen

Het is voor groepen kinderen en jongeren met eigen begeleiding mogelijk te kamperen op het terrein van In de Dennen. De verantwoordelijkheid ligt geheel bij de begeleiding van de groep.

Er is een basistarief per persoon per nacht inclusief een bedrag voor toeristenbelasting. Afhankelijk van de concrete afspraken (bijvoorbeeld toevoegen midgetgolf, aquabubble, kneeboarden, frietpakket) wordt een totaaltarief voor het kampeerarrangement afgesproken evenals de betaling.

De groep mag maximaal 30 tenten in gebruik hebben. Dit is een strikte voorwaarde die de gemeente aan de vergunning heeft verbonden en daarom kan er niet van worden afgeweken.

In de Dennen heeft aan de kant van de grens met het terrein van de voetbalvereniging een vast gedeelte van het terrein beschikbaar waar de tenten kunnen staan. Uiteraard kan gebruik gemaakt worden van het sanitair van In de Dennen.
Gedurende de openingstijden van het zwembad kan geprofiteerd worden van de horecafaciliteiten van In de Dennen. Het is mogelijk met korting een frietpakket te bestellen. In overleg kan dit gewijzigd of aangevuld worden. Lees onder de afbeelding verder!

 

Genieten in en om het zwembad

De keuken van In de Dennen is niet toegankelijk voor kampeerders, wel het keukenblok (met koelkastje) in de ruimte bij de kampeerplaats. In de Dennen regelt of verzorgt geen ontbijt, wel kan op afspraak gezorgd worden voor het bezorgen van boodschappen.

Open vuur is niet toegestaan. In overleg met en na toestemming van In de Dennen kan een bbq op gas worden gebruikt. In Vorden en omgeving zijn genoeg aanbieders van kant-en-klare bbq-pakketten te vinden, we kunnen u daar tips voor geven.

Muziek mag gedraaid/gemaakt worden ná sluiting van het zwembad en uiterlijk tot 22.00 uur. Daarbij mag geen geluidsoverlast ontstaan.

Het meenemen van huisdieren is niet toegestaan. Deelnemers dienen zich ook op andere punten te houden aan de huisregels van In de Dennen.

Op de dag dat het kampeerarrangement afloopt dienen de kampeermiddelen en het afval vóór 11 uur verwijderd te zijn en de kampeerders het terrein van In de Dennen verlaten te hebben. Kampeerders die besluiten te blijven om te zwemmen moeten een toegangskaartje kopen als dat niet bij het arrangement inbegrepen was.

We hebben tips voor activiteiten naast het zwemmen voor u.

Neem voor informatie contact op met bedrijfsleider Frank Loda via info@zwembad-indedennen.nl of bel 0575 – 55 12 03.

 

Share This