Tarieven

Tarieven 2021

Oproep: Help het zwembad financieel door een abonnement te kopen. Jouw abonnementsgeld zorgt ervoor dat het zwembad kan blijven bestaan. Juist dit jaar vraagt het zwembad aan iedereen die het zwembad een warm hart toedraagt een abonnement te kopen. De Corona-pandemie heeft het zwembad veel geld gekost en daarom hopen we dit jaar op het dubbele aantal abonnementenverkopen.

Weet je niet zeker of je tijd en zin hebt om deze zomer te zwemmen maar wil je wel dat het zwembad blijft bestaan, koop dan dit jaar toch een abonnement. Neem de gok en kies er voor het zwembad te steunen.

De voorverkoop van de abonnementen start op donderdag 15 april. Zowel fysiek als online.

Voorverkoop abonnementen

De voorverkoop voor abonnementen start donderdag 15 april. Gedurende drie dagen zijn onze medewerkers aanwezig bij het zwembad voor de voorverkoop van de abonnementen.

Op donderdag 15 april zijn we open van 9:00 tot 12:00 uur, vrijdag 16 april van 15:00 tot 19:00 uur en zaterdag 17 april  van 10:00 tot 14:00.

Online bestellen

Van 15 april tot en met 1 mei kun je de abonnementen online bestellen via de webshop op deze website.

Tarieven voorverkoop

In de voorverkoop hanteren wij de volgende tarieven:

* Definitie Gezin = 4 personen die op hetzelfde adres wonen: iedere persoon meer kost € 15,-

  • *Jeugd = 3 t/m 17 jaar
  • **Abonnement en 10-badenkaarten zijn uitsluitend geldig in het lopende seizoen
  • *** Definitie Gezin is 4 personen (jeugd en/of volwassen) die op hetzelfde adres wonen, iedere persoon meer betaalt € 15,-

Participatiebijdrage

Zwemmen te duur? In de Gemeente Bronckhorst kun je in aanmerking komen voor een Participatiebijdrage.  Zie participatiebijdrage aanvragen.

Share This
X