Tarieven

Tarieven 2024

Oproep: Help jij het zwembad financieel door een abonnement te kopen? Jouw abonnementsgeld zorgt er mede voor dat het zwembad kan blijven bestaan.  We vragen daarom iedereen die het zwembad een warm hart toedraagt om een abonnement te kopen.

Weet je niet zeker of je tijd en zin hebt om deze zomer te zwemmen, maar wil je wel dat het zwembad blijft bestaan. Koop dan dit jaar toch een abonnement en kies er voor het zwembad te steunen.

De online voorverkoop van de abonnementen start op dinsdag 2 april.

Voorverkoop abonnementen

De online voorverkoop voor abonnementen start dinsdag 2 april.

Op donderdag 11 april zijn we open van 10:00 tot 12:00, vrijdag 12 april van 17:00 tot 19:00 uur en zaterdag 13 april van 11:00 tot 13:00 uur.
Gedurende deze drie dagen zijn onze medewerkers fysiek aanwezig bij het zwembad voor de voorverkoop van de abonnementen.

Let op: je kunt alleen pinnen aan de kassa, eventueel een pasfoto wordt ter plekke gemaakt.

Start voorverkoop!

Een nieuw abonnement? Kijk op de website om je aan te melden. Heb je al een abonnement? Ga ook naar de website om deze te verlengen. https://zwembad-indedennen.nl/webshop/

Tarieven voorverkoop

In de voorverkoop hanteren wij de volgende tarieven:

*** Definitie Gezin = 2 volwassenen plus 2 kinderen t/m 25 jaar, wonend op hetzelfde adres, voor ieder kind extra geldt een tarief van € 25

Reguliere tarieven vanaf 29 april:

  • *Jeugd = 3 t/m 17 jaar
  • **Abonnement en 10 badenkaarten zijn uitsluitend geldig in het lopende seizoen
  • *** Definitie Gezin = 2 volwassenen plus 2 kinderen t/m 25 jaar, wonend op hetzelfde adres, voor ieder kind extra geldt een tarief van € 25

Participatiebijdrage

Zwemmen te duur? In de Gemeente Bronckhorst kun je in aanmerking komen voor een Participatiebijdrage.  Zie participatiebijdrage aanvragen.

Share This