Sponsoren

Samen houden we zwembad In de Dennen open

Word ook sponsor van ons prachtige zwembad!

Het openhouden van een buitenzwembad is mogelijk, maar blijft een continue uitdaging. Er zijn, sinds het stopzetten van de gemeentelijke subsidie in 2015, diverse bezuinigingen doorgevoerd. Om energie te besparen hebben we diverse duurzame aanpassingen gedaan. Het water wordt bijvoorbeeld opgewarmd via 85 SunDiscs (zonneboilers) en er zijn afdekdekens aangebracht die ervoor zorgen dat het water niet teveel afkoelt. Ook wordt veel werk gedaan door een grote groep enthousiaste vrijwilligers.

We vinden het geweldig hoe vele sponsoren ons al jaren steunen! Daarmee kunnen we veel (terugkerende) uitgaven betalen. Denk daarbij aan reparatie en onderhoud van bv.de glijbaan, de afdekdekens, de midgetgolfbaan, de aanschaf van zwemmaterialen, productie van drukwerk, onderhoud van de website en social media, inkoop van goederen, bekostigen van vrijwilligerscursussen en nog veel meer.

We zijn continu op zoek naar bedrijven die zich bij onze mooie lijst met sponsoren willen aansluiten en op die manier het zwembad (financieel) steunen.

Ook sponsor worden?

Graag, in dat geval vragen we je om ons via je bedrijf minimaal drie jaar te steunen. We hanteren daarbij drie verschillende sponsorpaketten:

STER-sponsoren: steunen ons met een bijdrage van minimaal € 500 per jaar

Sponsoren:  steunen ons met een bijdrage van € 250 per jaar

De club van 100: steunen ons met een bijdrage van € 100 per jaar

Daarnaast is het mogelijk om ons “in natura” te sponsoren, dan lever je via je bedrijf materiaal en/of arbeid. Interesse? we gaan met je in gesprek.

Alle sponsoren vermelden we met hun logo op onze website, op het scherm in het paviljoen en met een sponsorbord op de zogenaamde sponsormuur. Ook nodigen we onze sponsoren een paar keer per jaar uit voor een bijzondere bijeenkomst.

Wil je meer informatie of sponsor worden?  Neem dan contact met ons op via info@zwembad-indedennen.nl. t.a.v. de sponsorcommissie

Word ook sponsor

Ster sponsoren

AH Grotenhuys Vorden
Oudejaars crossloop Vorden
Marope
Studio 103
Rabobank
Cafe restaurant De Duif
Weulen Kranenbarg
Pedicure in het groen
Coop van der Voort Vorden
Always Ahead
Schuurman Badkamers en Tegels
Pedicure in het groen

Sponsoren

Auto Service Vorden
Pedicure in het groen
Pedicure in het groen
Pierik zonwering en veranda
Bloemendaal en Wiegerinck
Pierik zonwering en veranda
Pierik zonwering en veranda
Robuuste sauna
Bouwbedrijf Geers Almen
Robuuste sauna
Robuuste sauna
Pierik zonwering en veranda
Graafschap Dierenartsen
Graafschap Dierenartsen
Graafschap Dierenartsen
Graafschap Dierenartsen

Club van 100

Share This