Ons team

 

Ons team

Er komt veel kijken bij het draaiend houden van een zwembad. Gelukkig hebben we een superteam dat bestaat uit 2 vaste medewerkers, veel vrijwilligers en een pool flexwerkers. Graag stellen wij ons team aan je voor. (nieuwe teamfoto’s zetten we snel op deze pagina)

Wil je zelf ook een handje helpen bij ons mooie zwembad, meld je dan aan als vrijwilliger of kijk bij onze vacatures voor flexwerkers

Het bestuur van de stichting bestaat op dit moment ui vier personen. We steven naar een bestuur van zeven personen zodat we de taken goed kunnen verdelen. We zoeken bij voorkeur nog iemand met een technische achtergrond en iemand met kennis van ICT. Heb je interesse in een bestuursfunctie of wil je weten wat het inhoudt stuur dan een mail naar bestuur@zwembad-indedennen.nl. We leggen het graag uit.

 

Onze vaste medewerkers

Frank Loda

Frank Loda

Bedrijfsleider

Ernst Jan Somsen

Ernst Jan Somsen

Zwemonderwijzer

Onze Groenploeg

Dit gezellige team bestaat uit enthousiaste vrijwilligers (zowel mannen als vrouwen) die iedere maandagochtend van 9:00 tot 12:00 uur samen diverse groenklussen oppakken. De werkzaamheden variëren van onderhoud aan de tuin tot het zomer- en winterklaar maken van het zwembad. De groenploeg werkt van begin maart tot eind oktober. Een leuke en dankbare vrijetijd besteding in het voorjaar en de zomer.

 

Team header - Zwembad in de Dennen

Binnenkort plaatsen we hier onze nieuwe teamfoto’s.

Ons Horeca team

Dit enthousiaste team bestaat uit vrijwilligers en flexwerkers en kun je zien als ons visitekaartje. Zij verwelkomen als gastheer/gastvrouw de badgasten. Achter de balie verkopen ze onder andere entreekaartjes, abonnementen. ligbedden en midgetgolfarrangementen. Daarnaast pakt deze ploeg de horeca en de schoonmaak op. Natuurlijk horen daar de verkoop van koffie, thee, fris, ijsjes en snoepgoed bij. De werkzaamheden in de keuken variëren van patat en snacks bakken tot verse broodjes afbakken en beleggen. De werktijden zijn ingedeeld in blokken van vier uur tussen 9:00 en 21:00 uur.

Team header - Zwembad in de Dennen

Binnenkort plaatsen we hier onze nieuwe teamfoto’s.

Onze Techniekploeg

De werkzaamheden van de techniekploeg van het zwembad zijn zeer gevarieerd. Vrijwilligers die geïnteresseerd zijn in zwembadtechniek houden zich bezig met het onderhoud aan de pompen en filters. Daarnaast zijn er vrijwilligers die allerlei klussen oppakken zoals schilderen, tegels zetten, en onderhoud aan ons machinepark (grasmaaier, tractor). Ook de speeltoestellen worden regelmatig gecontroleerd en waar nodig hersteld. Er is kortom genoeg te doen. Op al deze terreinen kunnen we altijd wel  meer “handige Harry’s” gebruiken.

Binnenkort plaatsen we hier onze nieuwe teamfoto’s.

Onze toezichthouders

Oftewel onze lifeguards. Dit team bestaat uit gedreven vrijwilligers en flexwerkers die een verantwoordelijke taak hebben aan de rand van het zwembad. Zij hebben allemaal de opleiding ZRZ (zwemmend redden voor zwembaden) gevolgd en moeten ieder jaar ook weer op herhaling. Daarnaast hebben zij ook allemaal een BHV/EHBO diploma. Ook worden ze getraind hoe ze moeten handelen in geval van stress-situaties. Zij hebben de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat iedereen die zich in het water bevindt zich aan de regels houdt. Soms is het nodig dat zij onze gasten streng toespreken. Zij zijn ontzettend belangrijk voor het zwembad, zonder toezichthouders kunnen we niet open en kan er niet gezwommen worden! We zijn dan ook heel blij met iedereen die zich voor deze taak aanmeldt.

Share This