SwimSoccerCamp 2023

SwimSoccerCamp

Zwembad In de Dennen organiseert aankomende zomer een geweldig SwimSoccerCamp in Vorden voor zwem- en voetballiefhebbers. Iedereen mag meedoen ook al zit je niet op voetbal!

Tijdens de zomervakantie, kun je 2 dagen (11 en 12 augustus) volop voetballen en zwemmen. Wat is er nu leuker om lekker te voetballen en ook nog eens heel veel te leren op het prachtige kunstgras- en pannaveld van v.v. Vorden.

Voor wie?

Jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van 6 t/m 14 jaar (zwemdiploma A is een vereiste!)

Wat is het programma?

Tijdens het swimsoccercamp worden allerlei leerzame en gave voetbalactiviteiten verzorgd. Zo organiseren we een penalty bokaal op een keeper van een 1e elftal, meten we met een snelheidsmeter de schot- en sprintsnelheid, zijn er ook opblaasbare panna velden, organiseren we bubbel voetbal, zijn er diverse afrondvormen, leren we je nieuwe passeerbewegingen en komt er een profvoetballer langs en nog veel meer!

Op het naastgelegen Zwembad in de Dennen gaan we de mooiste waterattracties beleven. Samen in de aquabubbles, kneeboarden, persluchtduiken, midgetgolven, beachvolleyballen, (aqua)bootcampen en nog veel meer Aqua Fun. Dit alles onder ruim voldoende bekwame begeleiding.

Kortom 2 super gave dagen met de gaafste voetbal- en zwemactiviteiten die je maar kan bedenken!

We overnachten (1 nacht) in tenten op de zonneweide van het bosrijke zwembad. Kom je alleen 2 dagen voetballen en zwemmen maar ga je liever thuis slapen? Geen probleem, sluit je iedere ochtend gewoon weer aan. Alle activiteiten worden begeleid door enthousiaste voetbaltrainers en bekwame zweminstructeurs. Respectvol en Sportief omgaan met elkaar staat centraal. Alle kinderen ontvangen een voetbalshirt dat ze mogen houden.

Kosten deelname SwimSoccerCamp 2023

Pakket 1 (2 dagen met 1 overnachting)

  • 2 dagen met overnachting voor € 99,95. Bij meer dan 1 deelnemer uit 1 gezin ontvang je een gezinskorting en betaal je € 89,95 per kind.
  • Deelname is inclusief eten/drinken en alle activiteiten gedurende deze dagen
  • Pakket 1 is van 11 augustus van 10:00 uur tot en met 12 augustus 19:00 uur
  • Het complete informatiepakket kan je lezen in de voorwaarden van het SwimSoccerCamp

Pakket 2 (2 dagen zonder overnachting)

  • 2 dagen zonder overnachting voor € 79,95. Bij meer dan 1 deelnemer uit 1 gezin ontvang je gezinskorting en betaal je € 69,95 per kind
  • Deelname is inclusief eten/drinken en alle activiteiten gedurende deze dagen
  • Pakket 2 is van 11 augustus van 10:00 – 19:00 uur en 12 augustus van 10:00 – 18:00 uur
  • Het complete informatiepakket kan je lezen in de voorwaarden van het SwimSoccerCamp

Aanmelden SwimSoccerCamp

Om mee te doen aan het SwimSoccerCamp hoef je geen lid te zijn van een voetbalvereniging. Wel is een zwemdiploma verplicht. Ook maakt het niet uit in welk team je speelt. Inschrijven is mogelijk voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar. Inschrijving gebeurt op volgorde van binnenkomst.

Aanmelden kan via het onderstaande aanmeldformulier. Heb je vragen neem dan even contact met ons op.

Contact

Zwembad In de Dennen
Oude Zutphenseweg 7
7251 JX Vorden
T +31(0)575551203
E info@zwembad-indedennen.nl

Aanmeldformulier

Vul het onderstaande formulier in om je kind(eren) aan te melden voor het SwimSoccerCamp. Vul hierbij eerst je eigen gegevens in en ga vervolgens door met het invullen van de gegevens van je kind(eren).

 

Share This