VORDEN – Voor het onderhoud van het groen zoekt het Vordense zwembad In de Dennen nieuwe vrijwilligers. De enthousiaste ploeg die zich daarmee bezighoudt heeft versterking nodig.

Iedereen die het zwembad aan de rand van Vorden wel eens bezoekt, kent de mooie ligweides en het vele groen op eigen terrein. Al jaren is een groep vrijwilligers iedere maandagochtend druk bezig om al dat groen te onderhouden. Ook als het zwemseizoen voorbij is gaat het werk op het terrein gewoon door. Ieder jaargetijde is er wel wat te doen en daarvoor kan het zwembad vele handige handjes goed gebruiken
De groenvoorzieningen op het zwembad dragen dankzij de zorg en aandacht van vrijwilligers bij aan de positieve uitstraling van het zwembad. De afgelopen jaren werd de groenploeg vanwege allerlei redenen kleiner. Vandaar de zoektocht naar nieuwe vrijwilligers. Vele handen maken namelijk licht werk, dat ook nog eens heel gezellig is.
De maandagochtendploeg kan dus mensen gebruiken met tijd en zin om te helpen, met name in het voor-en najaar. Ook de kleine beetjes helpen, dus ook mensen die niet elke week kunnen zijn welkom. Belangstellenden kunnen mailen of appen maar ook gewoon bellen met bedrijfsleider Frank Loda, e-mail info@zwembad-indedennen.nl, tel 06-44721638.

Share This