Abonnementenverkoop en schoonmaak ondanks corona op schema

VORDEN – Corona of niet: zwembad In de Dennen is druk met de voorbereidingen voor een nieuwe zwemzomer. Met dit werk wachten tot de gezondheidscrisis voorbij is is geen optie. Dan zou het veel te lang duren voor het Vordense bad klaar is voor gebruik.

Half maart startte bij het zwembad de voorverkoop van de abonnementen. De voorverkoop loopt door tot de opening van het zwembad, vooralsnog gepland op zondag 26 april 2020. De voorverkoop en ook de voorverkoopdagen bij het zwembad op 1, 2 en 3 april gaan gewoon door, zij het in aangepaste vorm.
Voor het voortbestaan van het zwembad is de voorverkoop van groot belang. De Stichting hoopt dan ook dat haar bezoekers hun abonnement toch nu al aanschaffen. Het kan in de webshop van het zwembad worden besteld. Het abonnement ligt dan klaar bij bezoek aan het bad of de bestaande pas wordt direct na betaling geactiveerd. Gelet op het corona-virus is deze manier momenteel de meest veilige. Mensen die toch graag gebruik willen maken van de voorverkoopdagen, wordt aangeraden de berichtgeving via facebook, de website en deze krant goed in de gaten te houden. Mochten er vanuit het RVIM namelijk strengere maatregelen worden afgekondigd, dan gaan de voorverkoopdagen mogelijk toch niet door.

Lees hier het hele artikel in de Contact-Noord

Share This