VORDEN – De verdere versoepeling van de coronaregels bood ook zwembad In de Dennen meer mogelijkheden. Het zwembad is inmiddels weer hele dagen open. En bezoekers hoeven ook niet meer te reserveren. Voor de echte liefhebbers heeft het zwembad nu ook zeer goedkope abonnementen in de aanbieding.

Het zwembad biedt de gebruikelijke abonnementsvormen met een hogere korting dan ooit aan. Je kunt dus voor een vast bedrag weer onbeperkt gebruik maken van het zwembad. Met de zomer en de schoolvakanties in aantocht, een uitkomst voor alle fervente zwemmers en zwemmertjes uit Vorden en omstreken.

De abonnementsprijs voor volwassenen bedraagt 55 euro. Kinderen onder de 18 jaar kunnen voor 45 euro onbeperkt zwemmen. Tot slot kost een gezinsabonnement deze zomer 120 euro. Het zwembad hoopt op die manier de vervelende en late start van dit seizoen nog een beetje goed te maken. In de eerste plaats natuurlijk voor de vaste bezoekers en abonnementhouders maar ook voor het zwembad zelf. De abonnementenverkoop is een belangrijke bron van inkomsten en daarom onmisbaar.

Mensen die het zwembad extra willen steunen, kunnen ook ervoor kiezen toch de volle abonnementsprijs te betalen. Het zwembad wil graag de toegang voor eenieder betaalbaar houden maar kan ook elke cent wel goed gebruiken. Als je het geld dus kan missen maar niet zonder het zwembad kan, betaal dan de originele abonnementsprijs. Op de website www.zwembad-indedennen.nl is meer informatie te vinden over die mogelijkheid en over de wijze waarop het zomerabonnement kan worden aangeschaft.

Share This