VORDEN – De statiegeldactie van Albert Hein Grotenhuys voor de reparatie van het springkussen van Zwembad In de Dennen heeft een bedrag van maar liefst 496,25 euro opgeleverd. Bedrijfsleider Wilbert Grotenhuys van AH Vorden mocht dit bedrag op 24 oktober overhandigen aan bestuurslid Gerard van Bussel van de stichting Zwembad In De Dennen.

Met dat geld gaat het zwembad ervoor zorgen dat deze winter het springzeil wordt vervangen zodat in 2020 weer volop gesprongen en plezier gemaakt kan worden op het springkussen

In De Dennen is een zwem- en recreatie bad, gelegen in de bossen van Vorden. Naast zwemmen en genieten van een spannende glijbaan, kun je er ook terecht voor andere buitenactiviteiten. Er is een beachvolleybalveld, een uitgebreide mini-golfbaan en er zijn diverse speel- en klimtoestellen.
Heel populair is het grote springkussen waarop jong en oud vaak aan het springen zijn. Helaas bleek aan het begin van dit seizoen dat het springkussen niet meer kon worden opgeblazen omdat het zeil poreus was geworden. En omdat er geen geld is gereserveerd voor groot onderhoud aan het springkussen konden de bezoekers van het zwembad het springkussen dit jaar helaas niet gebruiken. En er moest worden nagedacht over een actie om het geld voor de vervanging van het zeil te bekostigen.

De statiegeld-actie van Albert Hein Grotenhuys bracht de oplossing. Veel mensen hebben in de maand september bij de AH in Vorden op de gele knop gedrukt bij het inleveren van lege flessen en kratten in de flessenautomaat. Dan wordt het statiegeld geschonken een goed doel en in september was dat het voor het springkussen van het zwembad.
Het zwembad In De Dennen wil iedereen die meegewerkt heeft om dit prachtige bedrag bijeen te brengen heel erg bedanken. En uiteraard ook dank aan AH Grotenhuys voor het mogelijk maken van deze sponsoractie ten behoeve van de reparatie van het springkussen.

Share This