VORDEN – De vaste bezoekers van Zwembad In de Dennen weten inmiddels niet beter en ook op Facebook is al melding gemaakt van de nieuwe bedrijfsleider van het zwembad, Frank Loda. De hoogste tijd om hem eens aan iedereen voor te stellen.

Frank komt uit een bijzondere familie. Niet alleen werkt hij zelf al meer dan 23 jaar in de zwemwereld, ook zijn opa, moeder en zus zijn of waren werkzaam bij zwembaden. Op jonge leeftijd maakten Frank via het werk van zijn opa en moeder kennis met het Openluchtbad ‘De Oase’ in Ulft. Na sluiting van dit bad werd in Ulft binnenbad ‘De Blenk’ geopend en daar raakte Frank als op jonge leeftijd betrokken. Als tiener verdiende Frank bij De Blenk zijn zakcenten bij de jaarlijkse schoonmaak.

Gezien deze voorgeschiedenis besloot Frank tot het volgen van de opleiding tot zwemonderwijzer. Samen met zijn zuster! Na de opleiding heeft Frank eigenlijk altijd ‘aan het water’ gestaan en gaf de afgelopen jaren les in meerdere binnenbaden. En nog steeds heeft hij veel plezier in het geven aan zwemles aan kinderen en volwassenen. Naast het lesgeven was Frank de afgelopen vier jaar ook locatiemanager van Zwem- en sportcentrum Van Pallandt in Varsseveld.

Lees hier het hele artikel in Contact-Noord

Share This