VORDEN – Nu de coronamaatregelen worden versoepeld durft het bestuur van de Huttenbouwdagen Vorden het aan: op vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus organiseert zij weer de Huttenbouwdagen op Zwembad In de Dennen.

De Huttenbouwdagen zijn bedoeld voor kinderen uit Vorden en omgeving in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. Het beloven gezellige dagen te worden waarbij in groepen wordt gebouwd aan een mooie hut. Daarnaast is er natuurlijk ook tijd om te zwemmen. Het thema van dit jaar is ‘Het geheim van de Huttenbouwdagen…’. Geef je snel op, kom meebouwen op 27 en 28 augustus en ontdek het geheim van de Huttenbouwdagen.

Flyers worden komende week verspreid via de lagere scholen van Vorden. De flyers zijn ook beschikbaar op Zwembad In de Dennen, Albert Heijn Grotenhuys, Hema, Bruna of via huttenbouwdagenvorden@kickmail.nl

Deelname voor twee dagen kost 13 euro per kind (11 euro met een zwemabonnement van In de Dennen). Het inschrijfgeld kan worden overgemaakt naar het bankrekeningnummer van de Stichting Huttenbouwdagen o.v.v. de naam van het kind/de kinderen. Bij overmaken van het inschrijfgeld hoeft dan alleen het inschrijfformulier te worden ingeleverd of gemaild.

Share This