VORDEN – De beachvolleyballers van TeamNL bezorgden de jeugd van DASH afgelopen woensdag een onvergetelijke avond met de TeamNL Beach Tour. De jeugdleden kregen niet alleen training van grote namen uit het Nederlandse beachvolleybal, maar speelden ook korte wedstrijdjes met en tegen de internationals. De jeugd van DASH deed hiermee volop inspiratie op voor een mooie toekomst in het zand.

Madelein Meppelink (in 2014 én 2018 Europees kampioen!) en Ruben Penninga (aankomend beach-talent) kwamen naar Vorden om de jeugd van DASH uit te dagen met oefen- en spelvormen. Zo’n 65 enthousiaste jeugdleden deden mee aan de clinic.
De afgelopen maanden had het zwembad zijn ligweide en beachveld al beschikbaar gesteld voor de Dash-volleyballers en dankzij de genereuze medewerking van zwembad in de Dennen kon ook dit feest doorgang vinden.
De jongste twintig meiden gingen meteen zwemmen de rest kwam er nog bij na de clinic. Zo hadden ze toch nog een leuke afsluiting van dit seizoen na een wel zeer plotselinge stop in maart.
Iedereen moest een zwembadkaartje kopen en toeschouwers een terraskaart en na afloop werd er nog het nodige geconsumeerd in de kantine zodat er voor het zwembad toch ook nog iets aan de (financiële) strijkstok bleef hangen.

Share This