Tweede glijbaan

In 2022 wil het Stichtingsbestuur van Zwembad In de Dennen starten met de bouw en realisatie van een tweede glijbaan. Al in 2019 is dit besloten, maar heeft de pandemie de afgelopen twee jaren de realisatie in de weg gestaan. Er zijn sponsoren en vrijwilligers die toen en gelukkig nu nog steeds aan de bouw van de tweede Glijbaan willen bijdragen.

Uit een bezoekersonderzoek is vastgesteld dat er behoefte was aan deze uitbreiding, met name voor de kinderen en bij grote drukte het beperken van de lange rijen zwemmers bij de trap van de glijbaan. Kortom meer zwemplezier en meer aantrekkingskracht voor het zwembad!

Door de stijgende prijzen van materialen en hogere kosten voor de inzet van deskundigen is er meer geld nodig om de begroting rond te krijgen. Om dit voor elkaar te krijgen worden er stukjes zwembad te koop aangeboden. Dit kopen is niet letterlijk, maar betekent feitelijk het doen van een gift als sponsor van het zwembad.

We streven naar een totaalopbrengst van 60.000 euro. De vakjes die in het zwembad zichtbaar zijn vertegenwoordigen een waarde. Die waarde kan verschillen per onderdeel of voorwerp dat in het zwembad zichtbaar is, bijvoorbeeld van startblok tot duikplank en bootje. Door met de cursor op de onderdelen te gaan staan wordt het bedrag zichtbaar.
Het goedkoopste vakje kost €10,-

Hieronder is zichtbaar hoeveel van de vakjes al zijn gekocht en welke nog beschikbaar zijn.
Maak zelf een keuze uit de nog beschikbare plekken. Dat kan ook creatief door een naam te maken of een logo af te beelden.

Van bedrijven die meer dan 500 euro aan vakjes kopen wordt een logo zichtbaar op de website geplaatst.

Hartelijk dank voor uw bijdrage en wie weet wint u ook nog een prijs!

Zo gaat het worden

Actievoorwaarden

De actie ‘ikdoneervoor.nl’ is een moderne en eenvoudige manier om in dit geval voor het Zwembad in de Dennen een tweede glijbaan (gedeeltelijk) te financieren.

Dat kan via deze interactieve actiewebsite.
Iedereen kan online, altijd en overal, door het “kopen” van één of meerdere vakjes met een stukje zwembad de realisatie van de glijbaan financieel ondersteunen.

Onderstaand vindt u de actievoorwaarden.

 • De actieperiode loopt van 7 juli 2022 tot en met 31 mei 2023.
 • Deelname is mogelijk via https://www.ikdoneervoor.nl/zwembadindedennen.
 • De ‘aankoop’ van een vakje met een stukje zwembad dient te worden gezien als een gift of sponsorbedrag waarbij de koper kans maakt op een leuke prijs. De “koper” wordt geen eigenaar van dat deeltje zwembad.
 • De stichting Zwembad in de Dennen wordt eigenaar van het ingezamelde actiebedrag.
 • Indien de aanleg van de Glijbaan niet door kan gaan, dan zullen de ingezamelde gelden worden ingezet voor de verduurzaming van de accommodatie.
 • Indien het ingezamelde bedrag de kosten voor de glijbaan overstijgt, dan zal het resterende bedrag worden ingezet voor de verduurzaming van de accommodatie.
 • Tijdens het betalingsproces wordt de koper gevraagd zijn/haar emailadres te verstrekken. Dit emailadres wordt gebruikt om de aankoop te bevestigen en de koper te informeren van de actie en loterij. Het emailadres wordt niet aan derden verstrekt en zal na beëindiging van de actie worden vernietigd.
 • Racistische, discriminerende, aanstootgevende of kwetsende teksten en symbolen zijn niet toegestaan. Het bestuur van de Stichting Zwembad in de Dennen behoudt zich het recht voor om dergelijke teksten en symbolen te verwijderen. Het gedoneerde geld blijft eigendom van de stichting en kan niet worden teruggevorderd.
 • Per transactie wordt € 0,35 transactiekosten afgedragen om via iDeal betalingen te kunnen ontvangen.

Wordt voor € 10,00 een stukje zwembad gekocht, dan ontvangt de Stichting € 9,65. Wordt voor € 100,00 aan stukjes zwembad gekocht dan ontvangt de Stichting € 99,65.
Deze transactiekosten zijn onkosten voor de Stichting.

Het is voor de koper mogelijk om aan te geven dat deze eenmalige transactiekosten van € 0,35 door de koper wordt betaald.

 • Aan de actie is een verloting verbonden. De trekking van de loten zal aan het einde van de actie plaatsvinden. Over de uitslag van de trekking kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Bij betaling gaat de koper akkoord met de actievoorwaarden.
 • Deze actievoorwaarden zijn eveneens inzichtelijk via de actiewebsite https://www.ikdoneervoor.nl/zwembadindedennen
Share This