Spaar voor korting op entree of horeca op het vernieuwde terras van zwembad in de Dennen

Monique en John van der Voort van de Coöp in Vorden dragen het zwembad In de Dennen een warm hart toe. Zij hebben in samenwerking met de sponsorcommissie van In de Dennen een leuke, aantrekkelijke actie bedacht voor de klanten van de supermarkt. Bij iedere € 5,- aan boodschappen krijg je een zegel, die je op een spaarkaart plakt. Volle spaarkaarten kun je inleveren bij de kassa van In de Dennen, je krijgt dan € 2,50 korting op een entreekaartje óf op een horeca aankoop. Voor een volle spaarkaart heb je 25 zegels nodig. De actie is niet van toepassing op de aanschaf van abonnementen.

Voor de duidelijkheid nog even de volgende toevoeging: Volle spaarkaarten kunnen niet in delen worden ingeleverd. Koop je bijvoorbeeld een ijsje voor € 2,–, en je betaalt met een volle spaarkaart, dan krijg je geen geld terug. De waarde van € 0,50 die resteert op de spaarkaart doneer je aan In de Dennen.

Zegels sparen kan van 11 april tot en met 28 augustus. Inleveren van volle spaarkaarten kan vanaf opening zwemseizoen op zondag 1 mei tot sluiting van het zwemseizoen op zondag 4 september.

De spaarkaarten zijn niet persoonsgebonden, dus Opa’s en Oma’s, buren, tante ‘s  en de hele straat kan mee sparen.

Steun Zwembad In de Dennen door je boodschappen lokaal in Vorden te doen.

Share This