De eerste werkzaamheden voor het plaatsen van de tweede glijbaan zijn van start gegaan. Foto: Miriam Jansen

VORDEN – Deze week zijn de eerste werkzaamheden voor het plaatsen van de tweede glijbaan bij Zwembad in de Dennen van start gegaan. Deze klus wordt geklaard in samenwerking met de vrijwilligers van het zwembad en diverse ondernemers. Maar het project is nog niet klaar, want vanwege de hogere materiaal- en arbeidskosten heeft het zwembad echt nog hulp nodig.

Voor maar 10 euro kan een ieder helpen dit geweldige project tot stand te brengen. Dit kan door een vakje te kopen op de site ikdoneervoor.nl/zwembadindedennen. Alle beetjes zijn van harte welkom.

Ondernemers die meer als 500 euro doneren krijgen een vermelding op de crowdfundingwebsite, op de website van www.zwembad-indedennen.nl en op het scherm die gedurende het seizoen in het paviljoen draait. Als de planning van de werkzaamheden een beetje mee zit, is het plaatsen van de tweede glijbaan eind december klaar.

Naast dit project is Zwembad In de Dennen bezig met verduurzaming van het bad, infraroodpanelen, zonnepanelen, elektrisch frituren etc. Dit gebeurt uit eigen financiële middelen, subsidies, uit de bijdrage van Heavensride maar ook hierbij is financiële hulp uiteraard welkom. Sponsor worden van het zwembad? Zie dan: zwembad-indedennen.nl/over-ons/sponsoren.

Share This