Zeskamp 2022 editie 2!

Het was een waanzinnige eerste editie van de zeskamp in de zomer van 2019, waarin team Dirk Dashschier zich in een zinderende finale uiteindelijk kroonde tot de grote winnaar. Maar niet getreurd, er komt een nieuwe kans!

Oftewel, een unieke kans om de strijd opnieuw aan te gaan. De spelactiviteiten zullen nog gevarieerder, spannender en uitdagender zijn. Dit jaar wordt onze organisatie versterkt door de samenwerking met het zwembad in de Dennen en Volleybal vereniging Dash. Door dit drieluik kunnen wij samen van deze 2e editie een nog groter spektakel en succes maken.

De tweede editie van de Zeskamp staat gepland op zaterdag 3 september 2022 en zal weer voor genoeg spektakel zorgen. Het inschrijfgeld bestaat uit een luttele € 60,- per team.

Inschrijven kan via: https://www.vvvorden.nl/zeskamp/inschrijving-zeskamp/

Bij inschrijving worden 6 tot 8 spelers (+ een eventueel niet deelnemende coach) opgegeven met de kanttekening dat ieder spel door 6 enthousiastelingen (max. 2 wissels) zal worden uitgevoerd.

Voor het volledige reglement verwijzen wij u graag door naar de website: https://www.vvvorden.nl/zeskamp/reglement-zeskamp/

Share This