VORDEN – Als blijk van waardering en vanwege het bijzondere Covid-19 jaar heeft de organisatie achter BOB-Camp, samen met de leden, een waarderingscheque overhandigd aan Zwembad in de Dennen. Daarnaast draaien ze vrijwillig een aantal uurtjes mee aan het bad om het zwembad te helpen.

Voor komend seizoen is Zwembad in de Dennen weer op zoek naar vrijwilligers voor ‘aan het bad’ en de horeca én is er behoefte aan een pool van flex-krachten vanaf 15 jaar. Wie wil het zwembad komende zomer versterken?

Al twee seizoenen verzorgt BOB-Camp aquabootcamp-training bij Zwembad in de Dennen. Tijdens deze trainingen starten de deelnemers op de kant met de warming-up en spierversterkende oefeningen om vervolgens in het water te duiken om daar verder te gaan met een gevarieerde work-out. Ook komend seizoen zijn er iedere maandagavond en -bij mooi-weer- op zaterdagochtend aquabootcamp-trainingen. Een keertje meedoen, dat kan en mag altijd. Zie facebook.nl/bootcampinvorden voor de kosten voor deelname en meer informatie.

Share This