Zwem-Sport Volwassenen

Een bevoegd zwemonderwijzer aan de badrand die je stimuleert, motiveert en aanwijzingen geeft. Werken aan een doel of gewoon lekker trainen in de buitenlucht. Voor volwassenen hebben we de volgende mogelijkheden voor een extra sportieve zomer. Met een sportkaart kunt u 1 x per week gebruik maken van de onderstaande activiteiten.

Zwem-variatie: donderdag avond een zwemtraining op uw eigen niveau, waarbij er individueel aanwijzingen gegeven worden door Ernst Jan.

Zwem-training: dinsdagavond een pittige zwemtraining door Toke waarbij veel meters gemaakt worden. Er is aandacht voor conditieopbouw en het optimaliseren van eigen zwemkwaliteiten.

 

Zwem-Training

Een training van badjuf Toke op dinsdag avond. Een pittige training waarbij veel meters gemaakt worden, er aandacht is voor conditie opbouw en er gelet wordt op de details.

Lees verder.

Aquajoggen

Op woensdagmorgen om 10:30 uur wordt Aqua joggen (30 minuten) gegeven door Toke. We werken aan uw conditie en trainen uw spieren op het ritme van de muziek. Tijdens de les draagt u in het water een wetbelt, die ervoor zorgt dat u zonder enige inspanning rechtop in het water blijft drijven.

Zwem-Variatie

Een training van badjuf Toke op donderdagavond. Één keer per week zwemmen op uw eigen niveau waarbij er individueel aanwijzingen gegeven worden.

Lees verder.

X