Kinderfeestjes

Voor kinderen is het zwembad een geweldige plek om te spelen. Dus waarom ook niet een plek om naar toe te gaan met je kinderfeestje?! We hebben voor jullie een aantal mogelijkheden. Natuurlijke wordt er altijd gezwommen en krijgen de kinderen een hapje eten, maar daarnaast kan er gekozen worden uit verschillende extra activiteiten.

Het zijn losse onderdelen, door aan te kruisen welke onderdelen er gedaan mogen worden ontstaat een leuk feestje en weet u wat de kosten zijn. 
Reserveren is maakt het ons makkelijker, natuurlijk voor de planning maar ook omdat niet alle activiteiten door ons verzorgd worden.

Hier onder staat een beschrijving van alle activiteiten. Download hier een aankruisformulier en vul het in. (of vraag er naar bij de kassa) om jullie kinderfeestje samen te stellen.

Opgeven

Lever het gedownloade (of bij de kassa verkregen) aankruisformulier in bij de kassa en reserveer zo het door jullie zelfgemaakte feestje. Doorbellen mag natuurlijk ook!

Zwemmen

Op een zwembad moet natuurlijk gezwommen worden. Hebben de kinderen een abonnement dan is de toegang al betaald. Voor de overige kinderen geld een toegang van €3,50 per kind.

Midgetgolf

Is het meer tijd voor inzicht en beheersing, kruis dan Midgetgolf aan op kinderfeestformulier. Een rondje Midgetgolf met scorekaart is nog altijd een succes. De kosten zijn €1,50 per kind.

Ultimate frisbee

Voor de snelle jongens en meisjes een wedstrijd Ultimate Frisbee. Wie heeft de grootste afstand en wie kan het beste vangen? Kosten €1.- per kind.

Aquabubbles

Over het waterlopen in een luchtbel.(liefst op woensdag en zaterdagmiddag). Kosten per kind €2,50.

Persluchtduiken

Willen jullie naast het snorkelen nog meer uitdaging? Het is ook mogelijk de kinderen kennis te laten maken met persluchtduiken verzorgd door Big Bubbles. Kosten €12,50 per kind.

Kneeboarden

Een korte waterskibaan waar de wat oudere kinderen op kneeboards over het water gaan. Het eerste rondje is het vooral oefenen maar als ze de techniek door hebben is het spectaculair! Kosten: €40,00 per uur.

Onderwaterscooter

Drie kinderen kunnen tegelijk met de Onderwaterscooter het water in. Na een paar behendigheidsproefjes kunnen de kinderen het zwembad rond en natuurlijk ook onder water. Kosten per uur €15,-

Snorkelles

Een extra uitdaging in het water vinden kinderen ook altijd een succes. Ze krijgen een snorkeluitrusting te leen en een half uur les! Daarna kunnen ze natuurlijk zelf nog even oefenen. Kosten per uur €25,-

Hapje en drankje

Bij een kinderfeestje hoort ook een hapje en drankje. Door het kinderfeestje te reserveren zorgen wij dat ongeacht het weer er een frietje, kroket of frikadel, een flesje Sisi no bubbles en een ijsje klaar staan.

X