Kinderfeestjes

Voor kinderen is het zwembad een geweldige plek om te spelen. Dus waarom ook niet een plek om naar toe te gaan met je kinderfeestje?! We hebben voor jullie een aantal mogelijkheden. Natuurlijk wordt er altijd gezwommen en krijgen de kinderen een hapje eten, maar daarnaast kan er gekozen worden uit verschillende extra activiteiten.

Het zijn losse onderdelen, door aan te kruisen welke onderdelen er gedaan mogen worden ontstaat een leuk feestje en weet u wat de kosten zijn. 
Reserveren maakt het ons makkelijker, natuurlijk voor de planning maar ook omdat niet alle activiteiten door ons verzorgd worden (zoals persluchtduiken).

Hieronder staat een beschrijving van alle activiteiten.

Opgeven

Reserveer activiteiten en datum bij de kassa of bel ons even op.

Zwemmen

Op een zwembad moet natuurlijk gezwommen worden. Hebben de kinderen een abonnement dan is de toegang al betaald. Voor de overige kinderen geld een toegang van €3,80 per kind.

Midgetgolf

Is het meer tijd voor inzicht en beheersing, kruis dan Midgetgolf aan op kinderfeestformulier. Een rondje Midgetgolf met scorekaart is nog altijd een succes. De kosten zijn €1,50 per kind.

Aquabubbles

Over het waterlopen in een luchtbel. Kosten per kind €2,50.

Persluchtduiken

Willen jullie naast het snorkelen nog meer uitdaging? Het is ook mogelijk de kinderen kennis te laten maken met persluchtduiken verzorgd door Big Bubbles Zutphen. Kosten €12,50 per kind.

Kneeboarden

Een korte waterskibaan waar de wat oudere kinderen op kneeboards over het water gaan. Het eerste rondje even oefenen maar als ze de techniek door hebben is het spectaculair! Kosten: €40,00 per uur.

Snorkelles

Een extra uitdaging in het water vinden kinderen ook altijd een succes. Ze krijgen een snorkeluitrusting te leen en een half uur les! Daarna kunnen ze natuurlijk zelf nog even oefenen. Kosten per uur €25,-

Hapje en drankje

Bij een kinderfeestje hoort ook een hapje en drankje. Door het kinderfeestje te reserveren zorgen wij dat ongeacht het weer er een frietje, kroket of frikadel, ranja en een ijsje klaar staan.

X