Faciliteiten

De baden

Het zwembad bestaat uit drie baden. Het diepe bad, met een diepte van 1.40 tot 2.10 meter heeft schuine zijwanden, om de druk van het grondwater te weerstaan. Het ondiepe bad loopt van 0.20 tot 1.40 meter. Kinderen zonder diploma mogen (met bandjes om) tot de (eerste) lijn met de figuurtjes. Voor de kleine zwemmertjes hebben we een mooi peuterbad met leuke kleurtjes en veel spuitende beesten.

Glijbaan

De 50m lange rode glijbaan is niet te missen als je het zwembad binnenkomt.

Zonneweide

Rondom het zwembad ligt een grote zonneweide. Afwisselend zon- en schaduwplekken en overal speeltoestellen voor de kinderen. Is er geen ruimte meer op een bankje of wilt u echt van de zon genieten dan kan u bij de kassa een ligbed huren.

Beachvolleybalveld

Sinds het zwemseizoen van 2019 helemaal nieuw: een beachvolleybalveld! Dit prachtige zandspeelveld biedt de kans voor een mooi wedstrijdje volleybal.

Toegankelijkheid

Het zwembad is ook goed toegankelijk voor minder valide mensen. Alles is bereikbaar zonder drempels, er zijn invalide toiletten en indien nodig, zijn wij natuurlijk bereid u te helpen.

Jeu de Boules

In 2006 hebben we een mooie Jeu de Boules baan aangelegd. De ballen zijn gratis te leen bij de kassa.

Midgetgolf

Ook is er een schitterende 18 holes midgetgolfbaan aanwezig waar iedereen tegen een kleine vergoeding zijn golfvaardigheden kan testen. Prijzen midgetgolf volwassenen: € 3,10 kinderen: € 3,10.

Air trampoline

Voor de kinderen die even de energie kwijt willen, leef je uit op de air trampoline!

X