Gezocht Zweminstructeur

Ben jij in bezit van de benodigde diploma’s voor zwemonderwijzer en heb jij genoeg ervaring opgedaan binnen deze functie? Hoe leuk is het dan dat je als zwemonderwijzer zowel in een buitenbad als binnenbad kan werken!

Wij bieden een gecombineerde functie voor het buitenbad in de Dennen in Vorden en zwembad de Brink in Zelhem. Van mei t/m september werk je voornamelijk in Vorden. Je bent ook gedeeltelijk werkzaam bij de zwembad de Brink.

Je geeft zelfstandig zwemles aan schoolgaande kinderen in een binnen -en buitenbad. Wij werken volgens de NRZ-richtlijnen en houden kinderen op de hoogte volgens het leerlingvolgsysteem. Ook ben je het aanspreekpunt voor ouders.

Wat vragen we van jou?
* Een geldig erkende zweminstructeur certificaat
* EHBO-diploma
* Begeleiden en aansturen van flexwerkers en vrijwillige toezichthouders (zwembad In de Dennen)

Ben je enthousiast geworden, initiatiefrijk en heb je verantwoordelijkheidsgevoel? Reageer dan op deze gecombineerde functie door een mail met je motivering te sturen naar info@zwembad-indedennen.nl of e.weening@zwembaddebrink.nl. Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Frank Loda, bereikbaar op 06-44721638 of Erik Weening op 0314-622140.

Share This
X