Buitenspeeldag

Op woensdagmiddag 14 juni 2017 is het weer Buitenspeeldag! Nickelodeon gaat letterlijk 'op zwart'. Kinderen kunnen op het zwembad tussen 13:00 – 16:00 uur, zonder extra kosten, allemaal leuke spelletjes doen. Komen jullie ook?

Zwem4daagse

Van ma 21 t/m vr 25 augustus organiseren we voor de 42ste keer de Zwemvierdaagse. Naast natuurlijk de bekende baantjes, een week vol activiteiten en gezelligheid.De start is op maandag om 18.30 uur.Kosten: € 5,- incl. Entree

Swim Soccercamp

Samen met Voetbalplus organiseren wij aankomende zomer een geweldig Soccer Swimcamp in Vorden voor zwem en voetballiefhebbers. Iedereen mag mee doen ook al zit je niet op voetbal!.In de laatste week van de zomervakantie, 14-15-16 augustus, kun je 3 dagen volop voetballen en zwemmen. Kijk op de site van Voetbalplus voor meer info.

Moonlight swimming

Als we denken dat het lang warm blijft en iedereen er zin in heeft, plannen we een Moonlight swimming. Het verlichte zwembad, met gezellige sfeer, is dan geopend tot middernacht. Wanneer…..?
Dat weten we pas een paar dagen van te voren!

Huttenbouwdagen

Op 18 en 19 augustus zijn weer de Huttenbouwdagen!
Twee dagen lang huttenbouwen en er misschien zelfs wel in slapen. Natuurlijk mag je tussendoor zwemmen en zijn er volop andere leuke dingen te doen.

Lees meer.

Honden zwemmen

In 2016, vond met o.a. dank aan Graafschap Dierenartsen, voor de tweede keer het evenement Hondenzwemmen plaats bij In de Dennen.
Maar liefst 160 honden gingen, met of zonder hun baasje, het zwembad in. Het was een prachtig gezicht. Baasjes en hun honden deden met veel plezier mee aan de verschillende activiteiten. Ook dit jaar zal er in september weer een dag georganiseerd worden waarop de honden met hun baasje kunnen komen zwemmen. De exacte datum al nog bekent worden gemaakt houd daarvoor onze site in de gaten.

Groepsactiviteiten

Op het zwembad hebben we ruimte genoeg voor een leuk feest of kunt u samen met ons voor groepen activiteiten organiseren. Overdag moet u het zwembad delen met de overige bezoekers. 's avonds kunt u het zwembad afhuren om met een select gezelschap bijvoorbeeld te barbecueën met een paar leuke activiteiten. Dus heeft u zelf een idee we helpen u graag dit uit te werken in het ideale feest. Neemt u vrijblijvend contact met ons op?