Activiteitenmiddag voor de jeugd op vrijdag 28 augustus

VORDEN - De Huttenbouwdagen 2020 zijn ook na de versoepelingen nog steeds niet mogelijk: bij de begeleiding van het hutten bouwen kan de 1,5 meter maatregel niet worden gegarandeerd. De organisatie heeft daarom, na overleg met de gemeente en zwembad In de Dennen, besloten een activiteitenmiddag te organiseren. Deze vindt plaats bij zwembad in de Dennen op vrijdag 28 augustus van 13.00 tot 16.00 uur.

Tijdens deze middag worden er leuke spelletjes georganiseerd in en om het zwembad. Tussendoor is er natuurlijk ook tijd om lekker te zwemmen. De organisatie zorgt voor drinken en een snack voor de kinderen. De Stichting Huttenbouwdagen Vorden doneert de opbrengsten van deze middag aan het zwembad.

Klik hier voor het hele artikel in de contact Noord

 

X