Voorbereidingen opening Zwembad gaan door

20-03-2020

Voorbereidingen voor de opening Zwembad “In de Dennen” gaan door ondanks Covid-19.

Ondanks het coronavirus wordt op het zwembad hard gewerkt. De voorbereidingen voor het aankomende seizoen gaan namelijk gewoon door. De Stichting hoopt dat het zwembad eind april toch haar deuren kan openen voor alle bezoekers. Als dat niet lukt, dan is het zwembad in ieder geval klaar voor het moment dat het badseizoen alsnog kan beginnen. Voor het seizoen is het zwembad overigens ook nog op zoek naar vrijwilligers of medewerkers.

Bedrijfsleider Frank Loda is samen met vrijwilligers en medewerkers hard aan het werk om de opening mogelijk te maken. Kleedkamers, kantine, douches, de paden, het terras en het zwembad zelf (inclusief poedelbadje) worden van onder tot boven schoongemaakt, het gras wordt bemest en de rest van de tuin in orde gemaakt. Bovendien moet al het tegelwerk van het zwembad gecontroleerd worden. Loszittende tegels worden voordat het bad gevuld wordt met water vervangen. Als dan ook de “machinekamer” tiptop in orde is, kan het echte werk beginnen: het vullen van het bad. Als laatste wordt het ijskoude water op temperatuur gebracht. Bij mooi weer kunnen de zonnecollectoren zorgen voor opwarming van het water. Al dat werk is elk jaar weer een race tegen de klok. Tegenvallend weer, technische problemen of een gebrek aan hulpvaardige handjes maken het elk jaar weer spannend of het lukt om alles voor opening gereed te hebben.

Voor aankomend seizoen kan het zwembad ook nog extra handjes gebruiken. Vind je het zwembad belangrijk, kan je goed zwemmen én kan je goed met mensen omgaan meld je dan aan voor de rol van toezichthouder. In teamverband let je op onze bezoekers en help je jong en oud bij kleine of grote problemen. Leuk sociaal werk waarbij je ook nog eens lekker buiten bent!

Vind je het zwembad belangrijk, ben je klantvriendelijk en zie je je zelf wel achter de kassa of balie, dan is de horeca echt iets voor jou. Samen met één of meer collega’s (afhankelijk van de drukte) zorg je voor de kaartverkoop en natuurlijk de verkoop van het gehele assortiment aan eten en drinken. Hulp in het weekend kunnen we zeker goed gebruiken. Geniet van de gezellige drukte, van een ongedwongen sfeer en werk samen in een leuk enthousiast team van vrijwilligers. 

Heb je serieuze interesse meld je dan aan en wij gaan zo snel als mogelijk met je in gesprek over de mogelijkheden. En natuurlijk bepaal je daarbij zelf wanneer je beschikbaar bent. Meld je voor opgave of meer informatie bij Frank Loda, telefoonnummer 06-44721638

X